• Saruna par dzīvi un izglītību ar Iespējamās misijas direktoru Kārli Andersonu 10. oktobrī

    Nākamā saruna par dzīvi un izglītību ar izglītības programmas Iespējamā misija direktoru Kārli Andersonu notiks 10. oktobrī pl. 18:00 Kr.Valdemāra 8, 3.stāvā.

    Neatkarīgā izglītības biedrība ir uzsākusi sarunu ciklu "Sarunas par dzīvi un izglītību" ar sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, viedokļu līderiem par izglītības tēmu. Sarunas skar dažādus dzīves posmus un tematus,-  sākot no runātāju bērnības atmiņām par skolas gaitām līdz profesionāļu viedokļiem par pastāvošo sistēmu un iespējamiem tās risinājumiem. Sarunu mērķis ir paplašināt ikviena domāšanas lauku, paskatīties plašāk uz izglītības tēmu, jo izglītība sniedzas krietni pāri skolas solam.

    Šoreiz aicinām uz sarunu ar izglītības programmas Iespējamā misija jauno direktoru Kārli Andersonu. K. Andersons pirms tam darbojies citā sfērā, taču nonācis līdz izglītībai. Kāpēc izglītības jautājums Kārlim ir svarīgs? Uz šo un uz daudziem citiem jautājumiem Kārlis atbildēs sarunā ar profesori Zandu Rubeni. Aicinām visus interesentus piedalīties sarunā klātienē.

    Lūdzam sarunai pieteikties, rakstot uz e-pastu izglitibasbiedriba@gmail.com


    Publicitātes foto
  • Tevi varētu interesēt arī

    No comments:

    Post a Comment

www.izglitibasbiedriba.lv. Powered by Blogger.