• NOSLĒGUMA KONFERENCE SAEIMĀ "SKOLA, KĀDU TO VĒLAMIES"!



    "Neatkarīgā izglītības biedrība" (NIB) sadarbībā ar Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisiju un British Council pārstāvniecību Latvijā aicina pedagogus, skolu vadītājus, augstskolu mācībspēkus un citus interesentus uz konferenci "Skola, kādu to vēlamies", kas norisināsies 2018.gada 2.martā, plkst.13.00-16.00, Saeimas Baltiešu zālē, Jēkaba ielā 6/8, Rīgā. Konferences mērķis ir stiprināt dialogu starp Latvijas skolotājiem un skolām izglītības reformas kontekstā, veicināt sadarbību kopīgu pedagoģisku problēmu risināšanā.
    2017. gada septembrī NIB uzsāka deviņu diskusiju ciklu “Skola, kādu to vēlamies” mazākumtautību skolās, aktualizējot mūsdienu Latvijas skolu pedagoģiskos izaicinājumus un risinājumus. Projekta ideja sakņojas pārliecībā, ka Latvijai, realizējot pašreizējo izglītības reformu, nepieciešams veidot vienotu pedagoģisko telpu. NIB vēlas veidot tiltu starp valsts valodas un mazākumtautību skolām, veicinot sabiedrības integrāciju. Ikvienam pedagogam jājūtas iesaistītam savas valsts izglītības reformu īstenošanā, un diskusiju cikls ir pierādījis, ka sarunas un dialogs ir veiksmīgu pārmaiņu īstenošanas pamats. Šis temats skar visu izglītības sistēmu kopumā. Projektu atbalsta British Council pārstāvniecība Latvijā.
    Pieteikšanās dalībai konferencē tiek organizēta elektroniski līdz 2018.gada 23.februārim. Pieteikšanās anketa un konferences programma ir pieejama šeit: http://ej.uz/NIBkonferenceJaunākā informācija par konferenci "Skola, kādu to vēlamies" ir pieejama NIB Facebook lapā: www.facebook.com/izglitibasbiedriba





  • Tevi varētu interesēt arī

    No comments:

    Post a Comment

www.izglitibasbiedriba.lv. Powered by Blogger.